Αρτοποιία

Ατομικό μπισκότο του καφέ

Συσκευασία μπισκότου του καφέ σε μηχανή συσκευασίας Flow Pack μοντέλο EFP FS 15 με διπλές σιαγώνες. Χρησιμοποιείται εκτυπωτής Thermal Transfer για την εκτύπωση σταθερών και μεταβλητών πληροφοριών του προϊόντος καθώς και για την εκτύπωση απλών λογότυπων.

Μπάρα μπισκότου 50gr

Συσκευασία μπάρας μπισκότου σε μηχανή συσκευασίας Flow Wrap μοντέλο EFP FS 15 με διπλές σιαγώνες και ρυθμιζόμενη φόρμα διπλώματος του film. Διαθέτει εγκατεστημένο εκτυπωτή Thermal Transfer για την εκτύπωση ημερομηνίας λήξης και Lot Number του προϊόντος.

Κριτσίνια 60gr

Συσκευασία κριτσινιών διάφορων γεύσεων και διαστάσεων συνολικού βάρους 60gr. Συσκευάζονται χύμα χωρίς πλαστικό σκαφάκι σε διάφανο υλικό συσκευασίας. Χρησιμοποιείται εκτυπωτής για την εκτύπωση απλού λογότυπου αλλά και των πληροφοριών του προϊόντος. Κατάλληλες μηχανές συσκευασίας τα μοντέλα EPF FS 25 και το FP RJ INV 25.

Κρουασάν 45gr σε ατομική συσκευασία

Συσκευασία κρουασάν σε μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 18 με περιστρεφόμενες σιαγώνες. Λόγω της μεγάλης ταχύτητας συσκευασίας απαιτείται κινητήριος άξονας τροφοδοσίας film ενώ σε περιπτώσεις συνεργασίας με γραμμή παραγωγής προτείνεται η ΕFP FS DR με δύο άξονες τοποθέτησης film και splicer για την αυτόματη εναλλαγή των film στο τελείωμα

Κριτσίνια σε σκαφάκι

Συσκευασία κριτσινιών διάφορων γεύσεων σε πλαστικό σκαφάκι διαστάσεων  85x40x150mm με διάφανο υλικό συσκευασίας. Συσκευάζονται σε μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 25 με περιστρεφόμενες σιαγώνες και σταθερή φόρμα διπλώματος του film.

Ατομικό τσουρεκάκι 80gr

Συσκευασία τσουρεκιού ατομικού μεγέθους σε μηχανή Flow Pack μοντέλο EFP FS 18, με περιστρεφόμενες σιαγώνες και εκτυπωτή Thermal Transfer για την εκτύπωση ημερομηνίας λήξης και Lot Number. Δυνατότητα ψεκασμού αερίου αζώτου για την αύξηση της διάρκειας ζωής του προϊόντος.

Ατομικό μπισκοτάκι του καφέ

Συσκευασία ατομικού μπισκότου μικρού μεγέθους με διάφανο λεπτό εύκαμπτο υλικό συσκευασίας και εκτυπωτή Thermal Transfer για την εκτύπωση σταθερών και μεταβλητών πληροφοριών του προϊόντος καθώς και για την εκτύπωση απλών λογότυπων. Κατάλληλο μοντέλο μηχανής Flow Pack το EFP FS 15.

Κριτσίνια σε σκαφάκι

Συσκευασία κριτσινιών σε πλαστικό σκαφάκι βάρους 300γρ. Συσκευάζονται με οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 25 με περιστρεφόμενες σιαγώνες. Χρησιμοποιείται σταθερή φόρμα διπλώματος του film το οποίο έχει ατύπωτη επιφάνεια για να φαίνεται το προϊόν εντός του φακέλου συσκευασίας.

Φέτα κέικ

Συσκευασία ατομικής φέτας κέικ με ατύπωτο υλικό συσκευασίας. Χρησιμοποιείται ετικετέζα εγκατεστημένη στη μηχανή συσκευασίας για την επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας στο film τη στιγμή της συσκευασίας. Κατάλληλο μοντέλο μηχανής συσκευασίας το EFP FS 18.

Κρουασάν 150gr

Συσκευασία μεγάλου κρουασάν  βάρους 150gr σε ατομική συσκευασία. Συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack μοντέλο EFP FS 25 με περιστρεφόμενες σιαγώνες. Χρησιμοποιείται ρυθμιζόμενη φόρμα διπλώματος του film και εκτυπωτής Thermal Transfer για την εκτύπωση των μεταβλητών στοιχείων του προϊόντος.

Ατομικό παραδοσιακό τσουρεκάκι

Τσουρεκάκι 80gr σε ατομική συσκευασία. Συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack μοντέλο EFP FS 25 με ταχύτητα 80 τμχ/min. Χρησιμοποιείται ρυθμιζόμενη φόρμα διπλώματος του film και εκτυπωτής Thermal Transfer για την εκτύπωση των μεταβλητών στοιχείων του προϊόντος.

Soft cookie

Συσκευασία soft cookie διαμέτρου 100mm και βάρους 100gr. Συσκευάζεται σε full servo μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 18 με ρυθμιζόμενη φόρμα διπλώματος του film και ρυθμιζόμενους οδηγούς καθοδήγησης προϊόντων. Η μηχανή διαθέτει ετικετέζα για την αυτόματη επικόλληση ετικέτας με τα στοιχεία του προϊόντος.

Κριτσίνια σε σκαφάκι

Συσκευασία κριτσινιών σε πλαστικό σκαφάκι με τυπωμένο υλικό συσκευασίας. Συσκευάζονται σε οριζόντια Flow Pack με περιστρεφόμενες σιαγώνες και σταθερή φορμά διπλώματος του film κατασκευασμένη σύμφωνα με τις διαστάσεις του πλαστικού περιέκτη.

Kουλουράκι πλεξούδα

Κουλουράκι πλεξούδα σε ατομική συσκευασία. Συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 15, με διπλές σιαγώνες μικρού μεγέθους για μεγάλη ταχύτητα συσκευασίας που μπορεί να φτάσει μέχρι 200τμχ/min.

Multi συσκευασία κρουασάν

Ομαδική συσκευασία κρουασάν πέντε τεμαχίων 85γρ. Συσκευάζονται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack ΕFP FS OC με περιστρεφόμενες σιαγώνες και ερπύστρια συγκράτησης προϊόντων στην περιοχή της οριζόντιας κόλλησης του film – overhead conveyor.