Σφολιατοειδή
Στριφτή οικογενειακή πίτα

Στριφτή οικογενειακή πίτα

Συσκευασία οικογενειακής πίτας πλάτους 36cm. Συσκευάζεται σκέτη ή με χάρτινο ταψάκι στη βάση της συσκευασίας. Λόγω του μεγάλου μεγέθους και βάρους του προϊόντος χρησιμοποιείται ερπύστρια στο πλαίσιο σιαγώνων για τη σωστή μεταφορά του προϊόντος στην ταινία εξόδου της μηχανής. Κατάλληλο μοντέλο Flow Wrap το EFP FS 40.

Κατεψυγμένη οικογενειακή πίτα

Κατεψυγμένη οικογενειακή πίτα

Συσκευασία οικογενειακής πίτας πλάτους 36cm. Συσκευάζεται σκέτη ή με αλουμινένιο ταψάκι στη βάση της. Λόγω του μεγάλου μεγέθους και βάρους του προϊόντος χρησιμοποιείται ερπύστρια στο πλαίσιο σιαγώνων για τη σωστή μεταφορά του προϊόντος στην ταινία εξόδου της μηχανής. Κατάλληλο μοντέλο Flow Pack το EFP FS 40.

Ατομικά κατεψυγμένα στριφτάρια

Ατομικά κατεψυγμένα στριφτάρια

Ατομικά κατεψυγμένα στριφτάρια σε συσκευασία των 4 τεμαχίων. Τοποθετούνται ανά δύο τεμάχια στην ταινία τροφοδοσίας, συσκευάζονται χωρίς σκαφάκι, με ειδικά διαμορφωμένους οδηγούς τροφοδοσίας και φόρμα διπλώματος του film με υλικό συσκευασίας κατάλληλο για κατάψυξη. Προτεινόμενο μοντέλο μηχανής συσκευασίας το EFP FS 25.

Ατομικές κατεψυγμένες πίτες

Ατομικές κατεψυγμένες πίτες

Ατομικές κατεψυγμένες πίτες σε συσκευασία των 4 και των 5 τεμαχίων, η μία πάνω στην άλλη χωρίς σκαφάκι. Συσκευάζονται με σταθερή φόρμα διπλώματος film set με οδηγούς καθοδήγησης προϊόντων, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις διαστάσεις των προϊόντων. Χρησιμοποιείται υλικό συσκευασίας κατάλληλο για κατάψυξη. Προτεινόμενο μοντέλο μηχανής συσκευασίας το EFP FS 25

Φύλλο κρούστας σε ρολό 2 τεμαχίων

Φύλλο κρούστας σε ρολό 2 τεμαχίων

Συσκευασία φύλλου κρούστας για πίτες τυλιγμένο σε ρολό, σε συσκευασία των 2 τεμαχίων. Χρειάζονται ωστήρια κατάλληλου πλάτους για να σπρώχνουν και τα δύο ρολά και σταθερή φόρμα διπλώματος του film set με οδηγούς καθοδήγησης προϊόντων. Κατάλληλο μοντέλο Flow Pack το EFP FS 25.

Φύλλα κρούστας σε ρολό 500γρ

Φύλλα κρούστας σε ρολό 500γρ

Λεπτά φύλλα κρούστας σε συσκευασία των 12-15 τεμαχίων τυλιγμένα σε ρολό για συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Διατηρούνται στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Προϊόν μεγάλου μήκους και βάρους 500gr. Προτεινόμενο μοντέλο μηχανής συσκευασίας Flow Wrap το EFP FS 25.

Συσκευασία 8 τμχ spring rolls

Συσκευασία 8 τμχ spring rolls

Συσκευασία spring rolls σε χάρτινο κουτάκι με τυπωμένο υλικό συσκευασίας. Συσκευάζονται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 25 με σταθερή φόρμα διπλώματος του film και εκτυπωτή Thermal Transfer για την εκτύπωση των στοιχείων του προϊόντος.

Σφολιάτες τύπου μιλφέιγ

Σφολιάτες τύπου μιλφέιγ

Τρία τεμάχια λεπτών τραγανών σφολιάτων τύπου μιλφέιγ συσκευασμένα σε εύκαμπτο διάφανο υλικό συσκευασίας με οριζόντια μηχανή συσκευασίας με περιστρεφόμενες σιαγώνες. Κατάλληλο μοντέλο το EFP FS 25.