Ζαχαροπλαστική

Ατομική μηλόπιτα 50gr

Συσκευασία ατομικής μηλόπιτας βάρους 50gr σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack, μοντέλο EFP FS 18, με διπλές σιαγώνες για μεγαλύτερη ταχύτητα συσκευασίας. Χρησιμοποιείται υλικό συσκευασίας με μακέτα που έχει τυπωμένες όλες τις πληροφορίες του προϊόντος.

Παστέλι 70gr

Συσκευασία παστελιού με σουσάμι και μέλι βάρους 70γρ. Συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack, μοντέλο EFP FS 18 με διάφανο υλικό συσκευασίας και ρυθμιζόμενη φόρμα διπλώματος του film. Χρησιμοποιείται ετικετέζα για την επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας καθώς και εκτυπωτής Thermal Transfer για την εκτύπωση των στοιχείων του προϊόντος στο film

Παστέλι με φυστίκι

Συσκευασία παστελιού με φυστίκι 70γρ. Συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack, μοντέλο EFP FS 18 με ατύπωτο υλικό συσκευασίας. Χρησιμοποιείται ετικετέζα εγκατεστημένη στη μηχανή συσκευασίας για την επικόλληση αυτοκόλλητης ετικέτας καθώς και εκτυπωτής Thermal Transfer για την απευθείας εκτύπωση των στοιχείων του προϊόντος στο film τη στιγμή της συσκευασίας.

Ατομική χαλβαδόπιτα

Συσκευασία ατομικής παραδοσιακής χειροποίητης χαλβαδόπιτας 50γρ. Συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack, μοντέλο EFP FS 18 με περιστρεφόμενες σιαγώνες. Δείτε video μηχανής συσκευασίας σε συνθήκες παραγωγής στο YouTube με την περιγραφή “Συσκευασία παστελιών, μαντολάτων, χαλβαδόπιτας”.

Μπάρα χαλβά κακάο 40gr

Συσκευασία μικρής μπάρας χαλβά κακάο 40γρ σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack με διπλές σιαγώνες κόλλησης και κοπής του film. Το υλικό συσκευασίας είναι ψυχρής κόλλησης για μεγαλύτερη ταχύτητα συσκευασίας και αποφυγή αλλοίωσης της σοκολάτας του προϊόντος.

Μπαστουνάκια παστελιού σε σκαφάκι

Συσκευασία μπαστουνάκια παστελιού 50γρ σε πλαστικό σκαφάκι. Συσκευάζονται σε μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 18 με ρυθμιζόμενη φόρμα διπλώματος του film και ετικετέζα για την αυτόματη επικόλληση του αυτοκόλλητου με τις πληροφορίες του προϊόντος στο υλικό συσκευασίας.

Μπάρα παστελιού με μέλι

Συσκευασία μπάρας μαλακού παστελιού με μέλι, σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 15 με διπλές σιαγώνες. Χρησιμοποιείται τυπωμένο υλικό συσκευασίας με λειτουργία φωτοκύτταρου για το κεντράρισμα της μακέτας και εκτυπωτής Thermal Transfer για την εκτύπωση των μεταβλητών στοιχείων του προϊόντος.

Ατομικό μπακλαβαδάκι

Συσκευασία ατομικό μπακλαβαδάκι βάρους 35gr. Το προϊόν τοποθετείται σε διάφανο σκαφάκι και στη συνέχεια συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack, μοντέλο EFP FS 15 με τυπωμένο υλικό συσκευασίας.

Μαντολάτο

Συσκευασία μαντολάτου 70gr με οριζόντια μηχανή Flow Pak EFP FS 18. Χρησιμοποιείται τυπωμένο υλικό συσκευασίας με τη μακέτα του προϊόντος και εκτυπωτής για την εκτύπωση των μεταβλητών στοιχείων του προϊόντος.

Λεπτά παστέλια 3 τεμαχίων

Συσκευασία τριών λεπτών τεμαχίων παστελιού συνολικού βάρους 45gr. Συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 15 με διπλές σιαγώνες. Η μηχανή διαθέτει δύο τροφοδοτικά stacker magazine για την δημιουργία των τριών στρωμάτων παστελιού.

Καρύδα 100gr

Συσκευασία στρόγγυλης καρύδας βάρους 100gr. Συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 18 με διπλές σιαγώνες και με ρυθμιζόμενη φόρμα διπλώματος του film. Χρησιμοποιείται μαχαίρι κοπής zig zag για εύκολο άνοιγμα του φακέλου συσκευασίας.

Ταχινόπιτα ατομική

Συσκευασία ατομικής ταχινόπιτας διαμέτρου 9cm. Συσκευάζεται σε οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack EFP FS 18 με διπλές σιαγώνες και με ρυθμιζόμενη φόρμα διπλώματος του film. Χρησιμοποιείται μαχαίρι κοπής zig zag για εύκολο άνοιγμα του φακέλου συσκευασίας.

Μπάρες δημητριακών 2 τεμαχίων

Συσκευασία μπάρες δημητριακών δύο τεμαχίων σε κάθε φάκελο συσκευασίας. Συσκευάζονται σε Flow Pack, μοντέλο EFP FS 15, με ρυθμιζόμενη φόρμα διπλώματος του film. Η αλυσίδα κίνησης των ωστηρίων προώθησης των προϊόντων  βρίσκεται παράκεντρα του άξονα της ταινίας τροφοδοσίας και κατά συνέπεια και του προϊόντος. Με τον τρόπο αυτό η αλυσίδα

Ροξ μεγάλου μεγέθους 140gr

Συσκευάζεται σε Flow Pack μηχανή συσκευασίας, μοντέλο EFP FS 18, με σταθερή φόρμα διπλώματος του film. Η αλυσίδα κίνησης των ωστηρίων προώθησης των προϊόντων βρίσκεται παράκεντρα του άξονα της ταινίας τροφοδοσίας και κατά συνέπεια και του προϊόντος. Με τον τρόπο αυτό η αλυσίδα είναι καλυμμένη από τις λαμαρίνες της ταινίας τροφοδοσίας και διατηρείται καθαρή από το σιρόπι των προϊόντων.

Μπάρα δημητριακών 50gr

Συσκευασία μπάρας δημητριακών με mat υλικό συσκευασίας σε Flow Pack μηχανή EFP FS 15 με διπλές περιστρεφόμενες σιαγώνες και μαχαίρι μορφής zig zag για εύκολο άνοιγμα του φακέλου. Χρησιμοποιείται εκτυπωτής Thermal Transfer για την εκτύπωση ημερομηνίας λήξης και Lot Number του προϊόντος.

Μπάρα παστελιού 40gr

Συσκευασία μπάρας παστελιού 40gr με φρούτα και δημητριακά. Συσκευάζεται σε Flow Pack μηχανή συσκευασίας EFP FS 15 με περιστρεφόμενες σιαγώνες και εκτυπωτή Thermal Transfer για την εκτύπωση των μεταβλητών στοιχείων του προϊόντος τη στιγμή της συσκευασίας.

Ατομική μπάρα χαλβά 40gr

Συσκευασία μπάρας χαλβά σε οριζόντια   μηχανή Flow Pack APM EFP FS 15 με διπλές σιαγώνες κόλλησης και κοπής του film. Το μαχαίρι κοπής του φακέλου είναι μορφής zig zag για εύκολο άνοιγμα της συσκευασίας.

Σιροπιαστά γλυκά σε σκαφάκι

Ομαδοποιημένη συσκευασία πέντε τεμαχίων σιροπιαστών γλυκών σε σκαφάκι διαστάσεων 18cm x 9cm. Η διαμόρφωση του film γίνεται με σταθερή φόρμα διπλώματος προσαρμοσμένη ακριβώς στις διαστάσεις του προϊόντος. Χρησιμοποιείται διάφανο υλικό συσκευασίας για να φαίνεται ολόκληρο το προϊόν. Κατάλληλο μοντέλο μηχανής συσκευασίας Flow Pack η EFP FS 25.