Εταιρεία

 Η  APM – Σ. Αγγίδης & Υιός  εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου στη Θεσσαλονίκη και  έχει σαν βασικό αντικείμενο  την κατασκευή οριζόντιων μηχανημάτων συσκευασίας Flow Pack και συνοδευτικού εξοπλισμού όπως τροφοδοτικά συστήματα, μεταφορικές ταινίες και δίσκους περισυλλογής προϊόντων.
 Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η κάλυψη των αναγκών της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας σε θέματα συσκευασίας και τυποποίησης για την καλύτερη προστασία και συντήρηση των προϊόντων,  την αύξηση της διάρκειας ζωής τους, την ευκολότερη μεταφορά και ομαδοποίηση τους και φυσικά την ελκυστικότερη εμφάνιση τους.

 Η ιστορική αναδρομή ξεκινάει με την ατομική δραστηριότητα  του Αγγίδη Στάμου ο οποίος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της συσκευασίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 με την κατασκευή και εγκατάσταση εκτυπωτικών τύπου Hot Foil σε εισαγόμενες μηχανές συσκευασίας Flow Pack.
 Η δραστηριότητα αυτή, σε συνδυασμό με την  μηχανουργική ικανότητα και την πολυετή εμπειρία που αποκτήθηκε από την κατασκευή μηχανημάτων άλλων κλάδων,  οδηγεί αναπόφευκτα στη συνειδητοποίηση της δυνατότητας κατασκευής τέτοιου τύπου μηχανημάτων  και στις αρχές της δεκαετίας του 1990 κατασκευάζει την πρώτη οριζόντια μηχανή συσκευασίας Flow Pack σε ένα μικρό ιδιόκτητο χώρο στη ΒΙ.ΠΕ. της Σίνδου.
Το εγχείρημα δείχνει να δικαιώνεται και ακολουθούν δύο περίπου δεκαετίες με την κατασκευή ενός μεγάλου αριθμού μηχανών Flow Pack, διάφορων μοντέλων και παραλλαγών,  που επιλέγονται έναντι των εισαγόμενων μηχανών γνωστών οίκων, για να εξοπλίσουν πολλές παραγωγικές εταιρίες της εγχώριας βιοτεχνίας και της βιομηχανίας, οδηγώντας εν τέλει στην εδραίωση του ονόματος  του στο χώρο της συσκευασίας.
Στα τέλη της δεκαετίας του 2000 η ατομική επιχείρηση ενισχύεται με τη συμμετοχή του υιού Αγγίδη Βασίλη, διπλωματούχο μηχανολόγο μηχανικό, και μετατρέπεται σε ομόρρυθμη εταιρία. Ταυτόχρονα η έδρα μεταφέρεται σε καινούριο ιδιόκτητο χώρο, προκειμένου οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση, πάλι στη ΒΙ.ΠΕ. της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον η εταιρία διανύει την τρίτη δεκαετία συνεχόμενης παρουσίας  και είμαστε σε θέση να ισχυριστούμε ότι είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρία με καθαρά κατασκευαστική δραστηριότητα στο αντικείμενο μας, που αποτελεί το κυρίαρχο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

 Η μακρόχρονη εμπειρία της εταιρίας στο χώρο της συσκευασίας της προσφέρει την τεχνογνωσία για τη  δημιουργία μηχανημάτων που χαρακτηρίζονται από την στιβαρότητα κατασκευής, την αξιοπιστία, τον εργονομικό σχεδιασμό και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και αυτοματισμών, έχοντας σαν τελικό αποτέλεσμα υψηλές ταχύτητες συσκευασίας και μεγάλη ευελιξία στη συσκευασία διάφορων προϊόντων.

 Παρακαλούμε περιηγηθείτε στο site της εταιρίας μας προκειμένου να γνωρίσετε καλύτερα τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της. Επιθυμία μας είναι η δημιουργία καινούριων γνωριμιών με απώτερο στόχο την αξιόπιστη και μακρόχρονη συνεργασία.
Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας εάν δεν βρίσκετε τις πληροφορίες που αναζητάτε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.